روش های درست تخفیف دادن به مشتری در کسب و کارهای اینترنتی
اینجوری تخفیف نده!
احتمالا شما هم این را از زبان صاحب کسب و کار شنیده اید: “به نظر میرسه که این ماه وضع فروش خرابه، چطور است که قیمت ها را کاهش دهیم و ببینیم چه می شود؟” یکی از راه های مهار کسادی بازار، تخفیف دادن به مشتری هست. اما خیلی ها هستند که هنوز راه و روش درست تخفیف دادن به مشتریان رو نمی دونند. این ویدیو به استراتژی های درست تخفیف اختصاص داره.
شکی نیست که تخفیف و کاهش قیمت بی نتیجه نیست، اما شما فقط بر اساس شواهدی باید دست به تخفیف بزنید که مطمئن باشید که نتیجه نهایی سود آور و اثر بخش باشه براتون. خیلی از اوقات می بینیم که کسب و کار با ارائه قیمت های تخفیفی بیش از حد باعث از بین رفتن کسب و کار میشه!
باید به این نکته توجه کنید که درسته تخفیف دادن میتونه کار اثربخشی باشه، ولی تخفیف زدن الکی و نداشتن یک استراتژی مناسب باعث میشه کسب و کار شما فقط حاشیه سودش کم بشه و نتونه بدرخشه.
منظورم چیه:
منظورم اینه که وقتی که شما از استراتژی تخفیف بدون برنامه استفاده می کنید فقط باعث می شوید که حاشیه سودتون کم بشه، خود ارائه تخفیف اصول و استانداردهایی داره.
روش های درست استراتژی تخفیف:
که من اینجا دو مورد مهم را برای گذاشتن تخفیف دادن به مشتری بهت میگم.
اول اینکه:
تخفیف دادن به مشتری شما باید با برنامه ریزی انجام بشه و اینطور نباشه که 12 ماه سال تو تخفیف باشید. چون زمانی که شما همیشه در تخفیف هستید، مشتری در شرایط غیر تخفیفی از شما خرید نمیکنه و منتظر تخفیف شما هست.
دوم اینکه:
زمانی که می خواهید تخفیف بزنید باید یه بررسی کنید که آیا این تخفیف باشه میشه که سود مناسبی هم به دست آورید یا خیر؟ تخفیف دادن به مشتری نمی تونه ضامن فروش بالا سود مطمئن برای شما بشه.چون یه زمان هایی کسب و کارها تخفیف میزنن که سودی در انتها نمیمونه و فقط هزینه الکی بازارایابی و … به گردن کسب و کار میفته.
پس با زدن تخفیف های بدون برنامه پول خودتو دور نریز برادر! تخفیف زدن در کسب و کار اصول خودش رو داره.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
- (+98) ایران
پایین اومدن فروش دلیلش چیزای دیگه اس و باید یکسری کارها که انجام نمیشه رو انجام داد و یکسری کارها که اشتباه انجام میشه رو متوقف کرد! نه اینکه سریعترین و راحت ترین راه به عنوان آرامبخش انتخاب بشه 🙂 مثلا بعضیا هستن که تا اسنپ تخفیف نمیده بیرون نمیرن یا غذا سفارش نمیدن و اصطلاحا شرطی شدن. خب اینجا به نظرم تیم محتوای اسنپ بهتره که (وقتی کرونا رفت!) واسه مسافرهای کم سفر هر شهر، هرچندوقت یکبار لینک پست های مربوط به غذاهای مختلف یا رویدادها و جاهای دیدنی و گردشگری اون شهر رو بفرسته و با یک CTA و کد تخفیف رفت و برگشت اون مقصدها بابت تشکر از مطالعه اون پست ها، آمار سفرهای خودش رو افزایش بده. با این کار میتونه با یک تیر، دوتا نشون رو بزنه. هم آمار سفرها رو بالاتر ببره و هم از گوگل با تولید محتوای بیشتر ورودی بگیره 🙂 واسه من و دوستام که اینجور اتفاقی نیفتاده و همین نشون میده که میتونن در این زمینه خیلی قوی تر عمل کنن و فروش خیلی بیشتری داشته باشن.