راه اندازی وب سایت برای کسب و کار اینترنتی
برای راه اندازی وب سایت کسب و کار اینترنتی از کجا شروع کنیم؟
برای اینکه شما به این مرحله، یعنی راه اندازی وب سایت برای کسب و کار اینترنتی که درنظر دارید، برسید می بایست مراحل قبل را به خوبی پشت سر گذاشته باشید.
راه اندازی وب سایت برای کسب و کار اینترنتی ویترین کار شماست!
در این مرحله است که شما باید علم و هنر را با یکدیگر ترکیب کنید و به لحاظ فنی و کیفی وب سایتی راه اندازی کنید که بتواند مولفه های جذب مخاطب را داشته باشد. در ادامه جزئیات بیشتری از راه اندازی وب سایت برای کسب و کار اینترنتی را برایتان بازگو خواهم کرد.
چون قبل از این مرحله حتما بدانید که می خواهید چه کاری انجام دهید و مسیر خود را مشخص کرده باشید پیشنهاد میکنم حتما مراحل قبل که شامل مباحث زیر بود را مطالعه فرمایید.
- شناخت توانایی ها
- انتخاب یک حوزه کاری مناسب
- بررسی رقبا در سایت و شبکه های اجتماعی
دراین بخش میخواهم مرحله 4 یعنی “راه اندازی وب سایت” برای حوزه کاری که انتخاب نمودید را بیان کنم.
در این مرحله بیشتر راجب مسائل فنی صحبت خواهم کرد و به شما خواهم گفت که در میان گزینه های مختلفی که برای انتخاب دارید، بهترین گزینه را برای طراحی وب سایتتان انتخاب کنید.
اما قبل از اینکه به توضیح مسائل فنی در مورد راه اندازی وب سایت بپردازم، برای آن دسته از دوستانی که آشنایی چندانی با مسائل وب ندارند لازم دیدم توضیحاتی ارائه کنم.
مطالبی که در این برنامه ارائه می کنم شامل اصطلاحات و نکاتی در حوزه اینترنت و وب می باشد که ممکن است بارها آن ها را شنیده باشید، اما باید بدانید که اگر با این حوزه آشنایی ندارید، اولین قدم برای ورود به حوزه وب و کسب و کار اینترنتی آشنایی با این مسائل می باشد.
دامنه (Domain) :
به عبارت ساده، دامنه نام سایت شما می باشد که ممکن است این نام همان برند شما و یا نام محصول و یا احتمالا هرنامی که شما دوست دارید، باشد! اما در انتخاب نام دامنه نکات مهمی وجود دارد که در این ویدئو کاملا در مورد آن صحبت کردم.
هاست (Host) :
وقتی شما وب سایت خود را راه اندازی می کنید، قطعا این وب سایت حاوی اطلاعات متنی، ویدئویی، عکس ، صوت و … می باشد که در درازمدت قطعا با حجم زیادی از اطلاعات روبه رو می شوید. تمام این اطلاعات بر روی کامپیوتری ذخیره می شود که هاست نام دارد. نکات بسیار مهم مربوط به هاست را به طور مفصل در ویدئو ببینید.
مثلا هاست درایران بگیرید یا خارج ازایران؟
از چه شرکتی هاست بخرید؟
آیا هاست های گرانقیمت با هاست های ارزان قیمت تفاوتی دارند؟
پاسخ به این سوالات را می توانید در همین ویدئو ببینید.
سایت ساز چیست؟ و اساسا سایت سازها مناسب چه کسب و کارهایی هستند؟
جهت راه اندازی وب سایت برای کسب و کار اینترنتی شما می توانید چندین انتخاب داشته باشید. در این ویدئو با مفهوم cms آشنا می شوید و به شما می گویم که اگر کسب و کارتان قرار است در آینده پیشرفت بزرگی داشته باشد و رشد کند ( مثلا مانند دیجی کالا) هرگز به سراغ سایت سازها نروید.
دراین مواقع شما باید به متخخصان طراحی وب سایت مراجعه کنید که البته خود این موضوع هم بسیار مهم است و شما باید بدانید که چه شرکت یا شخصی قرار است طراحی وب سایت شما را به عهده بگیرد.
اولین کاری که باید انجام دهید این است که نمونه کارهای این شرکت را ببینید، بعد حتما با صاحبین آن کسب و کارهایی که شرکت مذبور طراحی وب سایت شان را انجام داده است، تماس بگیرید و ببینید از آن شرکت طراحی سایت رضایت خاطر را دارند یا خیر.
حتی ممکن است رفته رفته شما به این نتیجه برسید که به جای آنکه پروژه خود را برون سپاری کنید، یک متخصص طراح وب استخدام کنید و خودتان هم روند پیشرفت کار را از نزدیک ببینید.
البته این روش برای کسانی مناسب است که با مسائل وب و اینترنت آشنایی کامل دارند.
توضیحات تکمیلی مربوط به راه اندازی وب سایت برای یک کسب و کار اینترنتی را می توانید در همین ویدئو مشاهده نمایید.
- (+98) ایران
دیدگاهتان را بنویسید