تبلیغات اینستاگرام و روش های صحیح تبلیغ در آن
فهرست مطالب
تبلیغات در اینستاگرام
یکی از کارهای مهمی که باید برای پیج کسب و کاری خودتان انجام بدهید “تبلیغات” است. در این مقاله می خواهم مروری بر روش ها و راهکارهای تبلیغات در اینستاگرام داشته باشم. یکی از بهترین امکاناتی که اینستاگرام در اختیار کاربرانش قرار داده است، ساخت اکانت تجاری است که به فالوورهای شما این امکان را میدهد که تنها با انتخاب یک دکمه با شما تماس برقرار کنند یا یک پیام متنی یا ایمیل بفرستند. علاوه بر این، به شما امکان دسترسی به دادههای مربوط به تجزیه و تحلیل کسب و کارتان در اینستاگرام را خواهد داد. اگر شما بخواهید از اینستاگرام برای رونق کسب و کارتان استفاده کنید میتوانید با ساخت یک حساب تجاری در اینستاگرام راحت تر متوجه شوید که کاربران شما چقدر جذب محتوا و برند تجاری شما شدند. همچنین تبلیغات در پیجهای بزرگ و تاثیرگذار یکی از بهترین راهکارها برای دیده شدن کسب و کار و برند شما در اینستاگرام است. شما با رعایت کردن برخی از سادهترین اصول تبلیغات اینستاگرام خواهید توانست بازدهی تبلیغات خود را به مقدار مطلوبی افزایش دهید.
تبدیل پروفایل شخصی به پروفایل کسبوکار
وقتی به حساب اینستاگرام خود لاگین کردید، Switch to Business Profile را در گزینههای حسابتان پیدا کنید. این گزینه آنچه را که ابزار کسب و کار اینستاگرامی Instagram Business Tools نام دارد باز خواهد کرد. اولین چیزی که از شما درخواست میشود این است که پروفایل خود را به فیسبوک متصل کنید. داشتن پروفایل کسب و کار در فیسبوک برای استفاده از اینستاگرام برای مقاصد کسبوکار الزامی است.
در مرحله بعدی باید اطلاعات تماس را اضافه کنید. شما باید آدرس کسب و کار، شمارهی تلفن و آدرس ایمیل خود را ارائه کنید. یک ویژگی جدید و مهم در پروفایل کسب و کار دکمهی فراخوان برای عمل CTA است که می توان از آن برای ارتباط با کاربران از طریق تلفن یا از طریق SMS استفاده کرد.
یک ویژگی دیگر که تنها در کسب و کار اینستاگرامی وجود دارند، آمار اینستاگرام Instagram Statistics است. این ویژگی تحلیلی از پست های تکی، آمار و فالورها را در اختیار کسب و کارها قرار می دهد. سومین ویژگی، گزینهی افزایش مصنوعی بازدید پستهایتان است. تمام پستها را می توان به تبلیغات اسپانسر شدهای تبدیل کرد که کاربران معینی را در اینستاگرام هدف گرفتهاند. مهمترین نکته در اینجا این است که CTA پست های اسپانسر شده به شکل رزرو یا نقطهی تماس است. این ویژگی تنها ویژگی کسب و کار اینستاگرامی است که رایگان نیست.
چگونه در اینستاگرام تبلیغ کنیم؟
اینستاگرام در حال حاضر بیش از یک میلیارد کاربر فعال دارد. اینستاگرام پس از فیسبوک دومین شبکه اجتماعی محبوب جهان است و توانسته است در سالهای گذشته با سرعت بالایی رشد کند. امروزه تبلیغات در اینستاگرام برای اکثر شرکتها بسیار ضروری است. پس مهم است که در مورد انواع مختلف تبلیغات در اینستاگرام که در اختیار شما هستند آشنا شوید. بسته به اهداف کسب و کار شما، برخی از آنها ممکن است مفیدتر یا مناسبتر از بقیه باشند.
تبلیغات با ویدئو
اگر میخواهید یک تجربه کاربری کامل را ارائه دهید، تبلیغات مبتنی بر ویدئوی اینستاگرام یک گزینه فوقالعاده است. بقیه پارامترها به همان نحو باقی میمانند، اما همانطور که از نامش حدس زده میشود، به جای تصویر یک ویدئو به بازار هدف نشان داده میشود.
تبلیغات با تصاویر
همانطور که از نام این نوع تبلیغ حدس زده میشود، این تبلیغات آگهیهایی است که شامل عنصر عکس است. جنبه بصری اینستاگرام بسیار مهم است و به لطف رابط کاربری خوب این پلتفرم، هر تصویر را می توان با فرمت بسیار جذابی نمایش داد.
تبلیغات متوالی
اگر می خواهید به مخاطبان هدف خود مجموعهای از تصاویر و عکسها را نشان دهید، این نوع از تبلیغات اینستاگرام بهترین شرایط را دارد.
تبلیغات در اینستاگرام بر اساس اهداف شما
اگر شما بدانید که چه نوع تبلیغاتی در اینستاگرام وجود دارد و این تبلیغات کجاها نمایش داده میشوند، می توانید گام بعدی برای ایجاد تبلیغات اینستاگرامی خودتان را شروع کنید. مرحله بعدی فهمیدن این است که بر اساس اهداف کسب و کار خودتان چه نوع کمپینی می توانید اجرا کنید.
آگاهی:
این نوع کمپین به آگاهی از برند مربوط می شود. اگر می خواهید اسم برند یا کسب و کارتان توسط افراد بسیاری دیده شود و یا اینکه برای افراد مورد نظرتان به صورت مکرر نمایش داده شود، پیشنهاد می شود از این نوع کمپین استفاده کنید. این کمپین برای انتشار محلی نیز مناسب است.
تبدیل:
اگر چیزی که شما دنبال آن هستید، تعامل با برنامه، دانلود محتوا، کسب لید و یا افزایش فروش است، این کمپین بدون شک بهترین گزینه است.
علاوه بر انواع کمپین های اینستاگرام و تبلیغات مختلف موجود، بسیار مهم است که قبل از ایجاد تبلیغات اینستاگرام، اهداف تجاری و پلتفرم مناسب خود را داشته باشید.
توجه:
این کمپین برای دریافت کلیک برای وبسایت خود و همچنین برای اینکه خود را به عنوان یک رقیب ارزشمند در مرکز توجه خریداران قرار دهید، پیشنهاد می کنیم. شما همچنین می توانید میزان دسترسی و میزان تعامل خود را برای بازار هدف افزایش دهید.
تبلیغات شریان اصلی کسب و کار است
یعنی اگر تبلیغات مناسبی برای کسب و کارتان نداشته باشید، کسب و کارتان وارد رکود می شود، هر چقدر هم تولید کننده محتوای خوبی باشید، خیلی راحت رقبا، از کنارتان با سرعت بالا رد می شوند و به لحاظ منابعی، خودشان را تقویت می کنند، و سریعتر مراحل رشد و برندسازی شان را انجام می دهند. خیلی از صاحبان کسب و کار بعد از تحقیقات اولیه، به این نتیجه می رسند که برای رشد کسب و کار خودشان باید تبلیغ کنند و سوالی که برایشان پیش می آید این است که: چه زمانی تبلیغ کنیم؟
خیلی از کسب و کارها فکر می کنند هر زمان که فروش شان کم شد، باید تبلیغات را شروع کنند!
اما باید بگویم که شما باید به صورت دائم تبلیغات داشته باشید، برای تبلیغات خودتان یک بودجه ای را به صورت ماهیانه مشخص کنید و هر ماه آن بودجه را صرف تبلیغات کنید. با توجه به موضوع کسب و کارتان و پیجتان، باید پیج های مرتبط و مکمل کسب و کارتان را شناسایی کنید و در همان پیج ها تبلیغات داشته باشید. توجه داشته باشید که پیج های مرتبط با کسب و کارتان را برای تبلیغات شناسایی کنید.
قبل از انجام تبلیغات موارد زیر را حتما بررسی کنید:
1. فعال بودن پیج
2. بالا بودن نرخ تعامل
3. مرتبط بودن و یا مکمل بودن
4. قیمت مناسب
چقدر بودجه برای تبلیغات لازم است؟!
نظر شخصی من این است که 60 درصد از سودتان را صرف تبلیغات کنید.
شاید در ابتدا این عدد برایتان بالا باشد، ولی در عوض سرعت بیشتری به شما در رشد کسب و کارتان می دهد.
اگر بتوانید میزان تبلیغات خودتان را افزایش بدهید، می توانید در مدت زمان خیلی کم، رشد بسیاری داشته باشید.
و این موضوع باعث می شود که سود بیشتری کسب کنید.
پس این موضوع را که اگر الان تبلیغ کنم، ضرر می کنم؛ بگذارید کنار و هر چه سریعتر از تبلیغات برای سرعت دادن به رشد کسب و کارتان استفاده کنید.
سخن آخر:
واقعیت این است که خیلی از صاحبان کسب و کارها که محتوای خوبی تولید می کنند، فقط مشغول تولید محتوا می شوند و از تبلیغات برای سرعت بخشیدن به برندسازی و رشد کسب و کارشان استفاده نمی کنند و همین موضوع باعث می شود که از رقبایی که شاید اصلا تولید محتوای مناسبی هم نداشته باشند عقب بمانند.
- (+98) ایران
دیدگاهتان را بنویسید