چگونه طراحی و راه اندازی وب سایت را بیاموزیم
فهرست مطالب
چگونه می توانم وب سایتم را راه اندازی کنم؟
شما به عنوان یک صاحب کسب و کار ممکن است علاوه بر حضور در شبکه های اجتماعی، در دنیای وب سایت هم حضور فعال و پر رنگ داشته باشید.
برای این منظور، شما باید قبل از راه اندازی وب سایت نکات مهمی را بدانید. تا بتوانید هر چه بهتر این کار را انجام دهید. از مهم ترین دلایلی که هر کسب و کاری را برای راه اندازی یک وب سایت توجیه می کند، همیشگی بودن آن در بستر اینترنت، مرجع بودن آن و دسترسی آسان به آن است.
برای اینکه شما بتوانید امنیت کسب و کارتان را حفظ کنید علاوه بر حضور در شبکه های اجتماعی، حتما می بایست یک وب سایت برای کسب و کار خودتان داشته باشید.
اما اگر با طراحی و راه اندازی وب سایت آشنایی ندارید، شروع آن کمی برایتان مشکل خواهد بود. اما نگران نباشید، با مطالب و نکاتی که در این ویدئو خواهم گفت، به راحتی می توانید برای راه اندازی وب سایت کسب و کارتان اقدام کنید.
مراحلی که باید برای راه اندازی وب سایت انجام دهید:
انتخاب نام دامنه مناسب:
اولین کاری که باید هنگام راه اندازی وب سایت به آن توجه کرد، نام دامنه است. نام دامنه همان نام وب سایت شماست. که در واقع می بایست نام کسب و کارتان باشد. پس توجه داشته باشید، زمانی که برای شبکه های اجتماعی تان ( اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و …) نام مناسبی را انتخاب می کنید، از همان نام یا نامی نزدیک به آن برای نام دامنه استفاده کنید.
نکته مهم درباره انتخاب نام دامنه، رعایت کوتاه بودن و خوانا بودن آن است. الزامی نیست نام دامنه، نام کامل کسب و کار شما یا نام کامل برندتان باشد. که معمولا هم طولانی است.
نام دامنه شما باید یک ارتباط مفهومی با نام برندتان هم داشته باشد کافیست. الزامی نیست که حتما همان نام برندتان باشد.
انتخاب بستر نرم افزاری مناسب برای طراحی وب سایت:
این مهم ترین مرحله راه اندازی وب سایت شماست. برای این موضوع باید به قدر کافی از یک متخصص کمک بگیرید.
در ادامه برای اینکه با این موضوع بیشتر آشنا شوید، توضیحاتی در این زمینه خدمتتان ارائه خواهم کرد.
برای اینکه بتوانید بستر مناسبی برای طراحی وب سایت کسب وکارتان انتخاب کنید، ابتدا باید بدانید که دقیقا چه انتظاراتی از وب سایتتان دارید.
انتظارات شما شامل تمام امکانات و ویژگی هایی است که در وب سایت مربوط به کسب و کارتان، به آن ها احتیاج دارید. ویژگی های یک وب سایت، تا حدود زیادی مسیر انتخاب بستر مناسب برای طراحی وب سایت را برایتان مشخص می کند.
به طور کلی، شما به دو روش می توانید وب سایت مورد نظرتان را طراحی و راه اندازی کنید.
- در روش اول، یک برنامه نویس تمام ویژگی ها و فیچرهایی که شما در نظر دارید را برنامه نویسی می کند. این روش با توجه به اینکه شما ممکن است تمام مدت وقت یک برنامه نویس را بگیرید، هزینه بیشتری برای شما دارد.
اما تقریبا دست شما باز است! و هر ویژگی و امکانی در سایت تان که قابل پیاده سازی باشد را می توانید داشته باشید.
- در روش دوم شما به سراغ سیستم های نرم افزاری آماده می روید که به اختصار به آن CMS می گویند. Cms ها انواع مختلفی دارند. هر کدام ویژگی های خاص خودشان را دارند.
مثل: وردپرس، جوملا، دروپال و… .
وردپرس، محبوب ترین cms
در حال حاضر، می توان گفت، وردپرس (wordpress)، محبوب ترین و جا افتاده ترین cms موجود در بازار است. خصوصا در ایران. البته شما با توجه به نیازهایی که دارید انتخاب می کنید در چه بستری وب سایت تان را طراحی کنید.
فریلنسر یا شرکتی؟
انتخاب مهم بعدی شما در زمینه راه اندازی وب سایت، نوع طراحی وب سایت است . شما با سه روش زیر می توانید وب سایتتان را طراحی کنید:
آیا خودتان شخصا دست به اینکار بزنید؟
یا نه مثلا با شرکتی که در زمینه طراحی وب سایت تخصص دارد قرارداد ببندید؟
یا اینکه با یک فریلنسر (کسی که دورکاری یا آزاد کاری می کند) همکاری کنید؟
این مهم است که شما، مزایا و معایب هر یک از اینها را بدانید. شاید در نگاه اول سپردن کار طراحی وب سایت به یک شرکت طراحی و راه اندازی وب سایت، منطقی به نظر برسد. بیشتر به این دلیل که شرکت ها تعهد بیشتری نسبت به فریلنسرها دارند.
- سومین روشی که شما می توانید وب سایت کسب و کارتان را طراحی و راه اندازی کنید، این است که خودتان دست به کار شوید و وب سایتتان را راه اندازی کنید. یعنی ابتدا یک cms را آموزش ببیند. فقط در نظر داشته باشید که در این روش، شما باید فرصت کافی برای آموزش دیدن داشته باشید.
- روش چهارم، استخدام یک برنامه نویس وب سایت است. یک متخصص را استخدام کنید. برای این منظور شما باید حقوقی به عنوان دستمزد به او پرداخت کنید. در عوض برنامه نویس همیشه در اختیار شماست. و از این بابت نگرانی نخواهید داشت.
در این ویدئو، علاوه بر مطالب فوق، نکته ها و هزینه های جاری یک وب سایت را برایتان تشریح کردم.
امیدوارم بعد از دیدن این ویدئو، دید بهتری نسبت به طراحی و راه اندازی وب سایت پیدا کرده باشید.
نظرات یا دیدگاه های خود را در انتهای همین پست، برایم بنویسید. شاد، سربلند و پیروز باشید.
- (+98) ایران
دیدگاهتان را بنویسید