ارتباط با مخاطب از طریق دایرکت در اینستاگرام
ارتباط با مخاطب از طریق دایرکت
قابلیت ارسال پیام خصوصی در اینستاگرام به عنوان دایرکت (Direct) شناخته میشود. خیلی از صاحبان کسب و کار با قدرت دایرکت اینستاگرام و اتفاقاتی که می تواند آنجا بیفتد را دست کم می گیرند. و حالا جالب است که به شما بگویم که رقم های بزرگی را می توانید در پاسخگویی به دایرکت هایتان به دست بیاورید. ارتباط با مخاطب از طریق دایرکت یکی از راه هایی است که تعامل بیشتر صفحه ی شما با کاربر را به ارمغان می آورد. و تعامل بیشتر با کاربر از نظر اینستاگرام یعنی محبوبیت بالا. بیشتر افراد بر این باورند که تاثیر برند در طول اولین مکالمه مشتری با کسب و کار رخ میدهد اما همیشه چنین نیست. احساسی که مخاطب به شما دارد می تواند تعیین کننده تر از هر چیز دیگری باشد. به همین خاطر تیم فروش و بازاریابی تان باید بداند چگونه با مخاطب صحبت کند و چه تاثیری بر روی او بگذارد.
اگر میخواهید با فالورهایتان رابطه صمیمی و دوستانه داشته باشید بهتر است سوالات و درخواستهای آنها را با ایموجی، گیف و صحبتهای دوستانه پاسخ دهید. زمانی که میخواهید از گیف استفاده کنید یک موضوع مهم را باید به خاطر داشته باشید. دوست دارید برندتان رابطه رسمی با فالورها داشته باشد یا رابطه دوستانه؟ اگر رابطه دوستانه با فالورها را انتخاب کرده اید می توانید از گیف برای پاسخگویی دایرکت اینستاگرام استفاده نمایید. مطمئن شوید فردی که دایرکت اینستاگرام شما را مدیریت میکند این تُن پاسخگویی را به بهترین شکل ممکن درک کرده است.
تجربه من از ارتباط با مخاطب در دایرکت
در این مقاله می خواهم تجربیاتم را از ویژگی های دایرکت اینستاگرام برایتان بگویم. پس با من همراه باشید.
تجربه اول:
ارتباط با مخاطب از طریق دایرکت تنها یک رابطه ی خشک و متن محور نباید باشد. با کمی خلاقیت می توانید فضایی ایجاد کنید که اعتماد مخاطب به شما و کسب و کارتان جلب شود.
در دایرکت با برخی از مشتریانتان برای انتقال بهتر مفاهیم طولانی از صدا (voice) استفاده کنید.
این موضوع باعث صمیمی شدن و ارتباط عمیق شما با مشتری می شود.
البته لحنتان را باید بدانید که چطور گفتگو کنید.
تجربه دوم:
58 درصد از مخاطبان دوست دارند، قیمت محصولات را زیر محصولات ببینند و دایرکت بدهند، اگر کسب و کارتان این قابلیت را دارد که قیمت را عمومی کنید، حتما حتما حتما این کار را بکنید.
اما اگر قیمت عمومی نیست و با نوسان همراه است زمانی که مشتری در دایرکت پیام می دهد و قیمت را سوال می کند، انتظار این را دارد در کوتاه ترین زمان به پاسخش برسد.
تجربه سوم:
توصیه میکنم اگر صاحب کسب و کاری هستید که سوالات تکراری زیاد از شما پرسیده می شود، قالب های متنی را در نوت گوشی خود داشته باشید و برای همه سوالات مخاطبان جواب از پیش آماده شده داشته باشید و بر اساس سوال مشتری، پاسخ را بفرستید.
البته در تنظیمات اینستاگرام هم قابلیتی برای پاسخگویی سریع وجود دارد.
قابلیت پاسخگویی سریع در اینستاگرام به شما اجازه میدهد پاسخهایی را برای سوالات پرتکرار ایجاد کنید و از آنها در دایرکت اینستاگرام بهره ببرید. نکته کلیدی در استفاده از این قابلیت این است که رنگ و بوی انسانی به آنها بدهید. نباید کاری کنید که پیام تان بی روح و بی جان به نظر بیاید.
برای استفاده از این قابلیت باید پروفایل تجاری در اینستاگرام داشته باشید. پروفایل تجاری خود را باز کنید و روی ایکونی که در گوشه سمت راست و بالا قرار دارد ضربه بزنید. سپس تنظیمات را از منوی باز شده انتخاب کنید.
به سمت پایین صفحه بیایید و بر روی Quick Replies ضربه بزنید. حالا میتوانید از قابلیت New Quick Reply استفاده کنید.
پیام خود را تایپ کنید و نام میانبر یا کلیدواژه ای را برای آن انتخاب کنید. بعد از اینکه کارتان تمام شد، بر روی عبارت done کلیک کنید.
تجربه چهارم:
سعی کنید از مشتری بازخورد مرحله به مرحله تایید کنید، تا بدانید که مشتری را در اصطلاح پشت خط نگه داشته اید.
یعنی زمانی که به مشتری جوابی می دهید، بازخورد و فیدبک را بگیرید، نه اینکه جواب او را بدهید و منتظر بمانید که پاسخ بدهد.
تجربه پنجم:
و اما تجربه آخر اینکه زمانی که با مشتری در دایرکت گفتگو کردید، برای نهایی سازی حتما شماره موبایلش را بگیرید.
و در سیستم های ارتباط با مشتریان خودتان ذخیره کنید و برایش یک پیامک تبریک بابت گفتگو ارسال کنید. کسب و کارهای حرفه ای، ارتباط با مخاطب از طریق دایرکت را یک فرصت بی نظیر برای پیاده سازی ایده های فروش و مشتری مداری قلمداد می کنند و از آن نهایت استفاده را می برند.
فقط همین کار به ظاهر کوچک، احساس مشتری نسبت به شما را چند برابر بهتر میکند.
رسانههای اجتماعی به خاطر پاسخگویی سریع در میان افراد محبوب شده اند. با اینحال همه ما به خوبی میدانیم که کسب وکارها و شرکت ها نمیتوانند کل روز پشت رایانه بنشینند و پیامهای خصوصی اینستاگرام را چک کنند.
به همین خاطر کسب وکارها باید زمانی برای پاسخگویی به دایرکت اینستاگرام داشته باشند و تلاش کنند به این قوانین پایبند بمانند. بیشتر متخصصان توصیه میکنند پاسخگویی به پیامها بیش از 6 الی 10 ساعت طول نکشد. هرچقدر پاسخگویی شما به دایرکتهای اینستاگرام سریع تر باشد رضایت کاربران و مشتریان هم بیشتر خواهد شد.
سخن آخر:
ارتباط با مخاطب از طریق دایرکت و پاسخگو بودن در دایرکت احساس صمیمیت و اعتماد ایجاد می کند، فرق نمی کند شما صاحب یک برند بزرگ هستید و یا صرفا یک برند کوچک.
تا به امروز، شما در دایرکت به صورت متنی و صوتی می توانید پاسخ مخاطب را بدهید، به نظرتان به زودی به صورت تصویری هم می شود پاسخ داد؟
پیش بینی این مورد دور از ذهن نیست …
- (+98) ایران
دیدگاهتان را بنویسید