حساسیت قیمت و ایجاد ضرورت در خرید برای مشتری
حساسیت قیمت و ضرورت در خرید
در این ویدیو در مورد ضرورت در خرید و حساسیت قیمت برای مشتریان صحبت خواهم کرد. یه موضوعی که هست میدونید چیه ؟ خیلی از اوقات صاحبین مشاغل میگویند که مشتریان حاضر به پرداخت پول در ازای خدمات و محصولات ما نیستند.
فرض کنید به کسی بگویید که برای دست آوردن سلامتی خود، مثلا به جراحی کمرش نیاز داره و اگر این جراحی انجام نشود دیگر برای او نمیشود کاری کرد! حالا هر چقدر هم این عمل جراحی هزینه داشته باشد، فرد پرداخت خواهد کرد و همان لحظه حاضر است که وارد اتاق عمل شود و جراحی را انجام دهد.
اما حالا به همان فرد بگویید که پودر ماشین لباسشویی تمام شده و باید پودر جدید تهیه کند. فرد میشینه تو اسنپ مارکت و دیجی کالا و سایر پلتفرم های آنلاین تمام پودرها را با هم مقایسه می کند تا محصول مورد نظر را با کمترین قیمت بخرد!
شما فکر می کنید دلیلش چیست؟
در این دو مورد چه چیز تفاوت پیدا کرد که در یک حالت، فرد حاضر است همان لحظه کارت بکشد و در حالت دیگر تمام آنلاین مارکت ها را جستجو میکند تا پایینترین قیمت را برای خرید پیدا کند؟
مورد اول مورد حیاتی است، بحث مرگ و زندگیست و حساسیت قیمت وجود ندارد. اما مورد دوم ضرورت ندارد که همان لحظه خرید را نهایی کند.
حالا شما به عنوان صاحب کسب و کار باید عواملی ایجاد کنید، تا مشتری تصمیمش را سریعتر بگیرد و حتی به اصطلاح دنبال “چک و چونه زدن” هم نباشد.
عوامل ایجاد اضطرار در خرید!؟
کم یاب بودن یعنی این کالا تعداد محدودی درد، حیاتی و اساسی یعنی اگر این کالا را تهیه نکند یک جای زندگیش لنگ میشه، بدون جایگزینی یعنی اگر این کالا را نخرد هیچ جایگزینی برایش نخواهد داشت ، نیاز فوری، احساسی، یونیک بودن باعث میشه که قیمت اهمیت کمتری داشته باشه و حتی اگر قیمت بالا هم باشه مشتری به راحتی تهیه کنه.
بنابراین شما در روندهای قیمت گذاری و بازاریابی و روندهای فروشتان کاری کنید که این عوامل درون آن محصول و کالای شما قرار بگیرد و به مشتری فرصت جستجو و مقایسه قیمتی ندهید.
تا بتوانید بیشترین محصول را با بهترین و مناسبترین قیمت به مشتری خود عرضه کنید.
اشتیاق، کنجکاوی و ترس. این سه مورد از میان تمامی محرک های عاطفی قدرت بیشتری در ایجاد حس ضرورت در خرید و تحریک آنها و فوریت دارند.
- (+98) ایران
دیدگاهتان را بنویسید