راه اندازی کسب و کار خانگی
فهرست مطالب
راه اندازی کسب و کار خانگی
راه اندازی کسب و کار خانگی
راه اندازی کسب و کار خانگی را از کجا آغاز کنیم؟ آیا برای راه اندازی این کسب و کار ها باید مجوز های لازمی را تهیه کنیم؟ برای این کار چه میزان سرمایه اولیه را نیاز داریم. شما در حال حاضر به این نتیجه رسیده اید که یک تجارت خانگی را شروع کنید. اما می خواهید بدانید که این کار برای شما چه میزان سرمایه می خواهد که تهیه باید کنید. همچنین می خواهید بدانید که باید به دنبال گرفتن مجوز های خاصی از نهاد های نظارتی خاص هم بروید یا خیر و همچنین می خواهید بدانید راه اندازی کسب و کار خانگی خود را باید چگونه و از کجا آغاز کنید. در ابتدا باید بدانید کسب و کار های خانگی به دو حوزه کسب و کار های تحت وب یا اینترنتی و یا کسب و کار های غیر اینترنتی می تواند دسته بندی شود.
شما در ابتدا تعیین می کنید که باید در چه حوزه ای فعالیت کنید و قصد دارید چه نوع کسب و کاری را راه اندازی کنید. در نهایت پس از مشخص شدن این بخش باید ببینید در مقاله مجوز های کسب و کار های اینترنتی باید ببینید که آیا کسب و کار شما در دسته تجارت های نیاز به مجوز قرار دارد یا خیر؟ سپس باید برای راه اندازی کسب و کار خانگی خود اقدام کنید. در این بخش می خواهیم بدانیم که شما برای این کار به چه چیز هایی نیاز دارید و راه اندازی این تجارت برای شما چقدر سرمایه اولیه می خواهد و برای شروع باید از چه نقطه ای به این تجارت ورود کنید. تمامی این موارد می تواند بسیار مهم باشد و پاسخ به این سوالات می تواند حتی بر روی آینده تجارتی که قرار است انجام دهید تاثیرات مثبت و یا منفی زیادی نیز داشته باشد.
چگونه کسب و کار خانگی راه اندازی کنیم؟
راه اندازی کسب و کار خانگی
در ابتدا شما متوجه دید که باید به دنبال مجوز های لازم بروید یا خیر و همچنین دانستید که می خواهید در کدام حوزه وارد شوید. بیشتر افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار خانگی دارند عموما به دنبال این هستند که تجارتشان تحت فضای اینترنت باشد. در این شرایط باید بدانید که می خواهید با یک وب سایت به در آمد برسید و یا اینکه در آمد شما قرار است از فعالیت های حاصل از حضور در شبکه های اجتماعی به دست بیاید. اگر تجارت خانگی شما از طریق وب سایت است شما ابتدا باید یک وب سایت برای خود راه اندازی کنید. برای این کار یا باید با اصول طراحی سایت آشنا بوده و خودتان وب سایت خودتان را راه اندازی کنید یا باید به سراغ شرکت ها یا اشخاص فعال در این حوزه بروید و خدمات طراحی سایت را از آنها تهیه کنید.
اگر هم قصد فعالیت در شبکه های اجتماعی را دارید ابتدا باید بدانید کدام شبکه اجتماعی مخاطبان بیشتری دارد. شما با شناختن شبکه ای اجتماعی پر مخاطب یکی از بهترین شبکه ها را انتخاب می کنید. سپس برای راه اندازی کسب و کار خانگی خود باید یک صفحه در آن فضا برای خود به وجود آورید که عموما رایگان است. در این حال شما باید به صورت موازی برای آنکه تجارت خانگی خود را شروع کنید اقدام کنید. اگر قرار است در خانه دست به تولیداتی بزنید که باید در فضای مجازی آنها را به فروش برسانید، تولیداتی مانند صنایع دستی و یا محصولات خوراکی و غذایی باید تمامی مقدمات آن را شروع کرده و حتی محصولات خود را به صورت موازی تولید کنید. زمانی که صفحه شما ساخته می شود و یا وب سایت شما آماده می شود دیگر شما آماده این هستید که محصولات خود را در این وب سایت یا این صفحه به نمایش بگذارید.
اما اگر تجارت شما به تولید محصولات مختلف ارتباطی ندارد و قرار است کسب و کار خانگی شما در حوزه آموئزش و یا بلاگری و یا تبلیغات باشد دیگر نمی توانید به صورت موازی در زمان راه اندازی وب سایت و یا راه اندازی صفحه اجتماعی خود فعالیت خود را آغاز کنید. شما باید ابتدا صبر کنید تا بستر اصلی کار شما فراهم شود و سپس برای راه اندازی کسب و کار خود اقدام کنید.
مهم ترین نکته در راه اندازی کسب و کار خانگی
راه اندازی کسب و کار خانگی
یکی از نکات بسیار مهمی که در این رابطه وجود دارد این است که شما حوزه کاری خودتان را به خوبی شناسایی کرده باشید و برای راه اندازی آن آماده باشید و بدانید که قرار است طبق چه پلن و مطابق چه برنامه ای به سمت کدام هدف تعیین شده ای حرکت کنید. این موارد یکی از مهم ترین موارد راه اندازی یک تجارت می باشد. از طرفی باید بدانید رقبای شما چه کسانی هستند. این رقبا در حال فعالیت بر روی چه موضوعاتی با چه میزان انعطاف و گستره ی دید گاهی هستند. سپس ضعف ها و قوت های آن ها را شناسایی کرده و بر اساس میزان ظرفیت هایی که آنها به آن نرسیده اند و ظرفیت هایی که رقبا به آن رسیده اند نسبت به راه اندازی کسب و کار خانگی خود اقدام کنید.
در نهایت باید بدانید که تمامی مراحل اصلی موفقیت شما در مرحله راه اندازی تجارت شما بنا شده است. البته که در همان مرحله به موفقیت نخواهید رسید. اما اگر شما بتوانید در راه اندازی کسب و کار خانگی خود استاندارد های اولیه را رعایت کنید و نقشه راه خود را بشناسید می توانید در ادامه مسیر بسیار موفق تر عمل کرده و بسیار نتیاج بهتری را به دست آورید..
نتیجه گیری
راه اندازی کسب و کار خانگی
با توجه به آنچه در این مطلب گفته شد می توانیم نتیجه بگیریم از مهم ترین پایه های اصلی موفقیت شما در کسب و کار شما این است که قدم اول را در راه اندازی درست به خوبی طی کنید و استاندارد های لازم را در این زمینه رعایت کنید. مهم ترین و اصلی ترین استاندارد های راه اندازی کسب و کار خانگی هم شناسایی کامل حوزه کاری و تمامی ظرفیت های آن و شناسایی نیاز مخاطبان و تحلیل درست بر روی عملکرد کاری رقبا می باشد. در این بین داشتن یک برگ برنده در شروع کار می تواند به شما بسیار کمک کند.
- (+98) ایران
دیدگاهتان را بنویسید